Verhalen van klanten

* * * * * * * * *
Meike heeft passie voor haar werk en geeft inzicht in jezelf en het team en zet dit samen om naar concrete next steps met goede energie!
Kaylee, teamtraject

* * * * * * * * *
Meike geeft ruimte om het groepsproces in gang te zetten, maar ziet ondertussen wel heel scherp wat er gaande is. Fijne open sessies die een échte bijdrage leveren aan teambuilding.
Nemo, teamtraject

* * * * * * * * *
Meike is geduldig en schakelt heel fijn als wij weer eens afdwalen of dieper ergens op ingaan dan gepland. Wat voor ons van toegevoegde waarde is. Ik vond het erg waardevol en het heeft ons als team ook echt overeind gehouden na een aantal heftige veranderingen. We staan er nu voor mijn gevoel wel echt meer als 1 team.
Teamtraject

Bizar hoe antwoorden een paar vragen zo’n mooi en compleet rapport kunnen creëren! Hiermee krijg je inzicht in jezelf en anderen. De DISC sessie heeft mij geholpen om meer helderheid te krijgen in de wensen van de teamleden die wat minder uitgesproken zijn. Daarnaast heeft het een aantal zaken inzake mijn eigen profiel bevestigd die in onbewust al wist, maar nu bewust kan inzetten in bijvoorbeeld een stresssituatie.
Niels, Teamsessies DISC

* * * * * * * *
Fijne rustige begeleiding. Pikt emoties en gevoelens in het team goed op en geeft ruimte om te bespreken.
Yvonne, teamtraject

* * * * * * * *
Het was een mooi groepsproces waarbij Meike de facilitator en challenger was die zaken concreet maakte en ons op scherp zette.
Teamtraject

Ik kan Meike als loopbaancoach van harte aanbevelen! Zij heeft mij ontzettend goed op weg geholpen om vanuit mijn eigen kracht concrete stappen te zetten richting mijn ambitieuze plannen. Niet alleen hebben we samen gekeken naar mijn dromen, maar ook naar mijn belemmeringen. Binnen een paar maanden tijd hebben we toegewerkt naar het wegnemen van veel belemmeringen en het stellen van doelen richting het opstarten van mijn eigen onderneming. Zonder de coaching van Meike was het waarschijnlijk bij dromen gebleven.
Irene, loopbaantraject

We lopen er allemaal wel eens tegenaan…drukte, hectiek, chaos in je hoofd, je overziet het allemaal even niet meer. Je omgeving zegt; je moet minder naar je toetrekken en de dingen op tijd loslaten! Jij denkt; Maar hoe dan?
Ik ging op zoek naar een coach die mij hierbij zou kunnen helpen en kwam uit bij Meike van KernCreatie. Na een kennismakingsgesprek was ik er snel uit, ik voelde de klik en ik voelde me gehoord. Iets wat voor mij heel belangrijk was om aan de slag te gaan. We zijn begonnen om duidelijk te krijgen waar ik op vastliep en dat gaf al het nodige aan lucht. Vervolgens kreeg ik diverse tools hoe ik mijn hoofd leeg kon maken en vervolgens allerlei handvaten hoe ik op tijd mijn grenzen aan kan geven aan mijn omgeving. Ik ga hier nu erg bewust mee om en dat helpt me enorm! Meike is een warm persoon die rust uitstraalt, daarnaast is ze erg betrokken en waren de sessies laagdrempelig opgezet. Dat gaf mij een fijn gevoel en daarom had ik ook iedere keer weer zin de coaching sessies.
Judith, loopbaantraject

Meike heeft me op een ontzettend fijne manier gecoacht. Ze is een echte professional en bijzonder betrokken. Haar aanpak is doortastend. Het traject wat ik met haar doorlopen heb heeft me laten inzien waar ik ECHT energie van krijg in mijn werk. Ook heeft het me nieuwe inzichten gegeven waar ik nog dagelijks gebruik van maak. Kortom een echte aanrader om eens met Meike in gesprek te gaan over een loopbaanvraag!
Femke, loopbaantraject

Na een duidelijke uitleg kwam de uitslag… en die klopte precies! Verrassend hoe je met het beantwoorden van 24 vragen tot zo’n duidelijke omschrijving van jezelf kunt komen. Ik heb de kernwaarden van mijn type gebruikt en dat heeft al tot een uitnodiging voor een gesprek geleidt. Door deze analyse ben ik me nog bewuster geworden van mijn kwaliteiten en valkuilen. Meike is een fijn persoon en neemt echt goed de tijd voor je.
Maartje, DISC-sessie

Met veel interesse heb ik jouw inspirerende workshop gevolgd. Ik vond het prettig dat je ook echt doorvroeg om tot de kernboodschap te komen. Hier heb ik écht wat aan!
Mieke, training ‘Maak werk van jouw kernkracht’

Opdrachtgevers

gemeentetilburg