Persoonlijke ontwikkeling


Waar sta jij en waar wil je naartoe?
Waar krijg jij energie van in jouw werk?


LOOPBAANCOACHING 
Met plezier en succes je werk doen en met een glimlach naar huis! Dat begint met inzicht in wat jou drijft in je loopbaan en welke keuzes je kunt maken om je verder te ontwikkelen. Loopbaancoaching gaat van zelfinzicht tot actieplan, waarbij jij aan het roer staat van je eigen ontwikkeling en werkgeluk.
Tijdens een loopbaantraject krijg je onder andere meer inzicht in jouw eigen kwaliteiten, drijfveren en werkwaarden; jouw motivatie om te werken. Ook is er aandacht voor jouw ontwikkelmogelijkheden, dromen en belemmeringen. Ook kan er ondersteuning worden geboden bij de zoektocht naar passende functies, solliciteren & netwerken. Keuze uit losse coachsessies, strippenkaarten van meerdere sessies of een maatwerktraject.

COACHSESSIE(S) MET DISC
Coachsessie(s) met de DISC analyse inclusief analyserapport om je inzicht te geven in de resultaten van de analyse.
Het DISC model brengt iemands gedragsvoorkeuren, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Je kunt het gebruiken als persoonlijke analyse om jezelf beter te leren kennen, maar het is ook zeer bruikbaar in teams en organisaties. Het geeft inzicht in gedrag, bevordert open communicatie, versterkt relaties en verbetert de samenwerking in teams.

Neem CONTACT op voor meer informatie.