Skip to main content

Wie is KernCreatie?

“Meike is het gezicht achter KernCreatie.”

Meike is het gezicht achter KernCreatie. Ze gelooft dat de sleutel voor ontwikkeling en innovatie ligt bij mensen, de kern van de organisatie. Mensen die de ruimte krijgen om vanuit hun hart te werken. “Je wil niet alleen de benen of het hoofd van mensen, het gaat om de passie vanuit je hart waarmee je het werk doet. Of je het nu doet voor de klant, de bewoner of je collega’s. Ik gun iedereen het gevoel dat jij én jouw werk ertoe doen! In het verborgen potentieel van medewerkers liggen vaak nog veel kansen die waardevol zijn voor een organisatie. Daarom is investeren in mensen belangrijk!”

Ik wil investeren in mijn team!

“Mijn energie haal ik uit succesmomentjes”

Deze succesmomentjes deel ik met de mensen om mij heen. Walt Disney zei ooit: “If you can dream it, you can do it”. Deze quote past bij mijn manier van werken: Uitgaan van wat wél kan. Mijn positieve mensgerichte instelling combineer ik met doelgerichtheid waardoor ik in staat ben om mensen te begeleiden in hun ontwikkelproces en ze daadwerkelijk stappen te laten zetten.

De aanpak

KernCreatie versterkt mens & team vanuit de kern.
Mensen zijn de kern van de organisatie, de bouwstenen die de sleutel vormen van alle successen. Je eigen kern is jouw diepgewortelde motivatie om te werken en doen waar jij goed in bent. Jouw talent!
Creativiteit is een houding waarbij je los kan komen van oude manieren van denken, om de dingen van alledag in een nieuw licht te kunnen zien. Dit is noodzakelijk om te vernieuwen in een omgeving waar verandering continu plaatsvindt.

Ik wil dat KernCreatie mij helpt