Skip to main content

LEIDERSCHAP

“Leiders, de avonturiers met oog voor de mens”

Leiders hebben een belangrijke rol in het continu verbinden van organisatiedoelen met talenten in de organisatie. In een regelmatig veranderende werkelijkheid gaat het om meebewegen, anticiperen op kansen en medewerkers meenemen in de gekozen richting. Een balans creëren tussen ondersteunen, sturen, stimuleren en vertrouwen geven aan teams en teamleden. Leiders hebben een belangrijke rol in het creëren van meer werkgeluk en een beter samenspel in teams.
Wat betekent leiderschap voor jou?
KernCreatie helpt leiders met gerichte ontwikkelingstrajecten en leiderschapstrainingen om een nog betere leider te worden.

Ik wil een (nog) betere leider worden

Leiderschap op maat

KernCreatie biedt leiderschapstrajecten op maat aan. Samen bepalen we de inhoud van het traject, afhankelijk van de vraag.
Ieder leiderschapstraject bevat de onderdelen ik als leider, het team en de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan teampatronen en hoe je hier als persoon én leider mee omgaat. Of welke invloed de organisatiecontext heeft op jou als leider. Een leider die zijn positie inneemt en kan schakelen tussen verschillende stijlen van leidinggeven creëert meer betrokkenheid, vertrouwen en werkgeluk binnen het team. Waardevol voor jou als leider en voor het ontwikkelen van de talenten van medewerkers. Daarvan profiteer jij niet alleen, maar uiteindelijk de gehele organisatie.

“Leiderschap is mensen laten zien dat ze meer kunnen dan ze zelf denken”

  • Wat betekent leiderschap voor jou?
  • Hoe stimuleer je het talent in je team?
  • Wat is jouw leiderschapsstijl?
  • Waar ligt jouw grens als leider?
  • Hoe zorg je voor een positief teamgevoel?
  • Hoe vind je jouw balans tussen top-down en bottom-up?

Inspiratie voor Leiderschap

Meer lezen over leiderschap? Bekijk onze inspiratie