Aanbod

WAT & HOE
KernCreatie is deskundig op het gebied van ontwikkeling van mensen & teams. De focus ligt op het behouden van talent, versterken van teams vanuit de kern en ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. 
In de praktijk kunnen resultaten achterblijven, kan besluitvorming moeizaam verlopen en lijkt het alsof eigenaarschap ontbreekt voor verbetering en vernieuwing. Er wordt hard gewerkt, maar het kost veel energie en levert weinig op. In dit soort situaties ondersteunt KernCreatie teams en leidinggevenden door middel van coaching en een concrete praktijkgerichte aanpak vanuit de kern.20191217_141138

Het start met daadkracht en draagvlak creëren voor verandering en mensen activeren om hun rol en positie te pakken. Hoe beter mensen samenwerken, hoe groter het succes en werkplezier. Het doel is een succesvol team waarin doelen behaald wordt én er sprake is van groepscohesie, een wij-gevoel.
Ontwikkeling vraagt in iedere organisatie om een aanpak die past bij de cultuur en de vraagstukken in de fase waarin het team zich bevindt. Het start met een analyse en een aanpak op een of meer van onderstaande gebieden.

 • STRATEGIE- EN TEAMONTWIKKELING
 • LEIDERSCHAPSONTWIKKELING
 • SAMENWERKING & COMMUNICATIE
 • VERGROTEN PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT EN LEIDERSCHAP

TEAM ONTWIKKELING
Hoe beter mensen samenwerken, hoe groter het succes en werkplezier.
KernCreatie maakt in de aanpak gebruik van systemisch werk, teameffectiviteit met DISC, de ontwikkelingsfasen van Tuckman en diverse modellen op het gebied van leiderschap. Het begint bij de kern. Een analyse van de huidige situatie en werken aan een sterke basis voor teamontwikkeling. Thema’s die centraal kunnen staan zijn duurzame inzetbaarheid en mobiliteit. Tijdens een traject kan ook een DISC workshop of training een onderdeel vormen voor verbetering van de communicatie en samenwerking. 

BETER SAMENWERKEN EN COMMUNICEREN MET DISC
Het begrijpen van de 4 persoonlijkheidsstijlen helpt je om beter te communiceren, conflicten te voorkomen of te verminderen en de verschillen in anderen te waarderen. Iedere persoon is uniek en heeft zijn eigen voorkeuren, samen kom je verder.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
Met plezier en succes je werk doen en met een glimlach naar huis! Dat begint met inzicht in wat jouw drijft in je loopbaan en welke keuzes je kan maken om je verder te ontwikkelen. Er zijn weinig dingen in ons leven waar we net zoveel of meer tijd aan besteden dan aan werk. Tijd dus om er zoveel mogelijk uit te halen! Neem contact op voor meer informatie, mogelijkheden vanuit het loopbaanbudget en maatwerk. Thema’s die aan bod kunnen komen:

 • Kwaliteiten & ontwikkelmogelijkheden
 • Balans werk & privé
 • Drijfveren & energiegevers; waar krijg jij energie van?
 • Kernwaarden; wat vind jij echt belangrijk?
 • Interesses in taken, functies en sectoren op de arbeidsmarkt
 • Communicatiestijlen
 • Sollicitatie- en netwerkvaardigheden
Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional (1)

“Toe aan iets anders, maar wat?”
Nieuwsgierig naar wat we samen kunnen bereiken?
Ik vertel het je graag!

cropped-cropped-img-20170502-wa0008_14937549091685.jpg