1 jaar KernCreatie

And suddenly you know.. It’s time to start something new and trust the magic of new beginnings 🎈 1 jaar KernCreatie20180531_185402-01

Iets meer dan een jaar geleden hakte ik de knoop door om voor mezelf te beginnen. In het begin was het spannend, nieuwe dingen doen en ervaren. Begonnen met dromen en ideeën najagen en voortdurend door blijven ontwikkelen. Ontdekken, creëren, verbinden, inspireren, soms met hobbels en kuilen, maar altijd positief vooruit! Ik heb al veel mooie dingen mogen doen, vanuit vertrouwen en denken in mogelijkheden. Hier ben ik vooral trots op!
Daarnaast ben ik dankbaar voor de mensen om me heen die erg belangrijk waren! Elkaar helpen, kennis delen en samenwerken. Je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden en samen is veel leuker. Dus dankjewel iedereen 😀

Waar word ik nou echt blij van? Mensen! Mensen die groeien en daar blij en enthousiast van worden! Het begint met bewustwording. Vooral dat moment dat er zichtbaar een kwartje valt en ogen gaan stralen. En als er vervolgens stappen worden gezet en positieve energie gaat stromen is het heel mooi om bij te mogen dragen aan dat ontwikkelingsproces.
Ik word ook blij van teamontwikkeling. Interactie tussen mensen, beweging, inzicht en groei en dat samen doen!
Vandaag weer zo’n dag. Ik mag een team begeleiden in hun ontwikkeling gericht op communicatie en samenwerking, o.a. met gebruik van het DISCmodel. Mooi om daar de week mee af te sluiten en dag 1 van het 2e jaar mee te beginnen!

#kerncreatie #ontwikkeling #mensen #teams #loopbaancoaching #training #1jaar

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: