Wat is jouw unieke kracht?

Waar ligt jouw focus? Op je sterke of zwakke punten? unieke kracht
In onze hedendaagse maatschappij ligt de focus vaak op het verbeteren van je zwaktes. Je werkgever die je wijst op verbeterpunten of mensen om je heen die je aanspreken op je zwaktes. Bezig zijn met het verbeteren van je zwaktes kost veel energie en je beleeft er weinig plezier aan. Vaak levert het weinig op, behalve een grote berg frustratie.

Als we ons alleen blijven richten op het verbeteren van onze zwaktes, proberen we alleen maar meer zoals iedereen te worden. Alleen…
We zijn toch niet gemaakt om precies hetzelfde te worden als de rest?!
Het zijn juist onze kwaliteiten en onderscheidende sterktes die ons uniek en succesvol maken!

Dus stop met het verbeteren van je zwaktes en focus op jouw uniek kracht, waarin jij kunt uitblinken! Alles wat je aandacht geeft groeit. Wanneer je inzicht hebt in jouw kwaliteiten en onderscheidende kracht kun je die gebruiken als jouw speerpunten in je werk. Hier krijg je meer energie van en het zorgt voor meer werkplezier.
Dus.. Wat is jouw unieke kracht?
 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: