Luister naar jezelf in de stilte..

garden-2483534_1920

Hoe ziet jouw vakantie eruit dit jaar? Neem je ruimte voor jezelf om op te laden en te genieten? Kies even voor jezelf en neem af en toe even een momentje in stilte. Stilte is een bron van ontspanning en wijsheid. In de stilte kun je gedachten laten passeren en je hoofd leegmaken van dingen die je moet of verwacht van jezelf. Laat los en geniet.
Door stilte creëer je ruimte om te luisteren naar je eigen gevoel en wensen. Op die momenten kom je tot jezelf en voel je wat jij belangrijk vindt in het leven. Tijd voor een nieuwe baan, meer vrije tijd of een betere balans, schrijf het op en ga er na de vakantie mee aan de slag. Misschien voel je nieuwe inspiratie en ideeën borrelen, waar je energie van krijgt. Als je hoofd weer vol raakt, schrijf dan ook deze gedachten op, zodat je ze niet kwijt raakt. Als je je gedachten opschrijft maak je weer ruimte om even te kunnen genieten van helemaal niks doen..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: