“Kun je herinneren waar je van droomde voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn?”

DromenWeet je nog toen je een kind was.. En alles mogelijk was. Geen belemmeringen.. Geen opgelegde denkpatronen. Weet je nog toen je kon dromen.. En mocht dromen? Alles kon en alles was binnen je bereik.
Heb je afgelopen jaar iets gedroomd? gewenst? gedacht? gehoopt? gedaan? Wat je ook ECHT wilde?
Ga vandaag aan de slag met je dromen! VERANDER WAT JIJ BELANGRIJK VINDT! Voordat je 10 jaar verder bent en denkt had ik maar..

Check dit leuke filmpje van Six Fingers: Vernieuwing begint bij dromen

We zijn zo gevormd door onze omgeving, de verwachtingen van de maatschappij en onze opvoeders dat we vergeten waar we ooit van droomden.
We mochten ooit dromen en wensen en toen moesten we de schoolbanken in. Het dromen werd ons afgeleerd en er werd ons verteld wat we moesten doen en hoe we ons moesten gedragen. Er waren verwachtingen waar we aan moesten voldoen, er moest een diploma gehaald worden. Langzamerhand zijn we vergeten hoe het ook alweer was om te dromen buiten de lijntjes die er liggen.

Je dromen waarmaken is gewoon het allerleukste en gaafste wat er is! Ik gun iedereen om hun dromen te volgen en hun angsten te overwinnen. Het geeft je energie en laat je stralen! If you can dream it, you can do it!

Wil jij ook je dromen volgen, maar zie je vooral nog angsten en belemmeringen op je pad? Misschien kan ik je helpen om je dromen waar te maken en stappen te zetten. Je kunt contact opnemen via het contactformulier.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: