KernCreatie, Geloof in je eigen dromen en creëer de beste versie van jezelf!

KerncreatieIk ben ervan overtuigd dat mensen vanuit hun eigen kernkracht veel meer kunnen bereiken dan ze nu doen. Daarom wil ik mensen inspireren om vanuit hun dromen en vertrouwen in zichzelf hun eigen toekomst te creëren.

“Creëren vanuit je kern is, vanuit een connectie met jezelf met een gevoel van kracht en energie, ruimte maken voor ideeën en een persoonlijk ontwikkelingsproces”.

Je kern is datgene dat je drijft om dingen te doen die je leuk vindt, waar je blij van wordt of waar je door geïnspireerd raakt. Het zijn je toekomstdromen en ambities.

Dromen zijn een essentieel onderdeel van je eigen visie. Het gaat over stilstaan bij wat je écht belangrijk vindt in je leven en in je werk. Bij werken met dromen staat het bereiken van de dromen niet op de eerste plaats. Wel het creatieproces op de weg ernaartoe. Je dromen geven je de inspiratie, de kracht, het lef en de wil om acties te ondernemen in de juiste richting.

Creëren heeft te maken met creativiteit. Creativiteit is een houding waarbij je los kan komen van oude manieren van denken, om de dingen van alledag in een nieuw licht te kunnen zien.  Van daaruit kunnen gewoontes veranderd worden of nieuwe ideeën ontstaan. Creëren is letterlijk iets uiten van jezelf.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: